All in på Liseberg!

Idag var vi specialinbjudna till Liseberg och 2 timmars fritt spelande i spelhuset. En dröm för en liten 10-åring att gå all in! Hade vi betalt för allt spelande idag hade vi nog landat på tusenlappen. Jag provade att spela Guitar Hero med Lukas men jag hade ingen chans. Tror att han övat lite mer än mig innan :-)

'2 tim fritt spel i spelhallen på Liseberg. En dröm för en liten kille. #spelhallen #allin #liseberg'

Det har varit en härlig helg med en bra balans mellan aktivitet och vila. Jag känner mig laddad och utvilad inför kommande arbetsvecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s