En utflykt till Hönö

Vi åkte på en utflykt till Hönö idag men jösses så kallt det var. Mössa och vantar på! Efter en lång promenad var det skönt att komma inomhus och äta lite god mat. Vi besökte Tullhuset som ligger längst ut på Hönö – verkligen supermysigt! Rekommenderas varmt!

'En bättre lördag #tullhuset #hönö #fiskgratäng'

Tyvärr har jag fått ett bakslag med ryggen. Under en vecka har jag känt mig superbra och inte behövt någon medicinering men nu har jag så himla ont igen. Jag kan gissa att mina höga klackar i kombo med Måns Zelmerlöv fest på Elite inte var det bästa för ryggen – även om det just då kändes som en mycket bra idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s