Unplug 

Vi har underbart väder i Göteborg! Min favoritsysselsättning på helgen är att vara ute i skogen. Idag har jag promenerat 8:an i Skatås. Bort från datorer, mobiler, avgaser, bilar och stad. I naturen hittar du inget av det och jag tror att det är därför jag behöver det så mycket.

Jag har även lapat lite sol från gungstolen. Just idag känns ryggen mycket bättre och jag har kunnat dra ner lite på medicineringen. Jag känner mig så mycket piggare utan morfin i kroppen. Jag tar en dag i taget och är tacksam för varje dag då jag känner mig lite starkare.

Jag älskar våren. Kanske tom mer än sommaren. Våren överraskar ständigt och jag blir så glad för varje timme vi får njuta av solen. Sommaren förväntar jag mig sol och kan bli grinig om solen går i moln när man är vid stranden. Så är det aldrig på våren. Då njuter jag hela tiden. Idag är en sådan dag. Då hela jag känner mig sådär varm, lugn och kärleksfull inombords.

q

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s