Våren är här!

Äntligen känns det som om våren är här. Solen skiner och även om det fortfarande är kallt så blir man så lycklig av solens strålar. På mitt köksbord igår hittade jag en geting och är inte det ett vårtecken så säg?

'Ett vilset litet bi. Det är väl vårtecken om något?'

Lukas har varit hemma ett par dagar med halsont men idag var han i skolan igen. Imorgon är det fredag och jag är barnledig denna helgen. Jag ska fixa lite hemma och försöka rensa lite i källaren. Jag har verkligen så mycket grejer jag ska göra mig av med. Kanske hinner jag sortera lite bland mina foton också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s