Bananscones

Jag har haft en fin dag idag och ryggen har varit snäll mot mig. Vi åkte på utflykt och promenerade i skogen runt Kåsjön. Mitt absoluta favoritställe är naturen som har en förmåga att skänka så mycket energi och återhämtning. Vår Moder Jord är verkligen fantastisk!

Sedan när jag vi kom hem gjorde jag en jättegod biff stroganoff. Hemligheten är långkok så att köttet blir riktigt mört! Nu ska jag och Lukas mysa framför tvn:n med färska jordgubbar och bananscones! Mums.

Bananscones

2 bananer
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1 liten nypa havssalt

Blanda ihop allt. Klicka ut till 4 scones. Grädda på 200 grader i 15 min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s