Juice PLUS+

Jag har fått hem ett paket med Juice PLUS+ som jag ska prova i 4 månader för att utvärdera och se vad jag tycker. Juice PLUS+ är kapslar och proteinpulver som innehåller hög koncentration av frukt-, grönsaker och bär. Självklart är det bästa att äta färsk frukt, bär och grönsaker varje dag: Helst ekologiskt, närproducerat och solmoget. Det är inte alltid så lätt i verkligheten och många tycker att Juice PLUS+ är ett bra komplement. Jag har vänner som känner sig mycket piggare och upplever att deras hälsa, hud och hår är friskare. Nu ska jag prova själv! Jag lovar att återkomma med en rapport. Shaken innehåller växtbaserade proteiner från soja, ris och kikärtor, essentiella fettsyror och kolhydrater. Den är även:

  • Vegansk
  • Utan konserveringsmedel
  • Utan konstgjorda sötningsmedel, färger och smaker
  • Lågt GI
  • Glutenfri

Man kan använda pulvret som en måltidsersättning, extra proteintillskott eller mellanmål beroende på behov. Jag provade att blanda med minimjölk och den smakade faktiskt supergott! Jag har testat många olika slags proteinpulver eftersom jag arbetar i träningsbranschen. En shake motsvarar 220 kcal.

IMG_5333

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s