Goodbye February.

Tiden går fort. Januari och februari svischade förbi. Det har varit en tuff period mentalt och fysiskt. I fredags var jag hos ortopeden men blev återigen hemskickad med ett eget litet apotek; dicuflenac, tramadol, gabapentin, sömntabletter och alvedon 1 g. Känns helt galet att stoppa i mig så mycket skit i kroppen men enligt honom finns det tyvärr inte så mycket man kan göra för att disken ska läka snabbare. Jag fortsätter gå på behandlingar hos Niklas på Ortopedmedicinska Institutet och tar mina dagliga promenader. Även om träningen inte hjälper kroppen att läka snabbare så mår jag bättre mentalt.

Idag känner jag mig lite starkare. Jag försöker känna in vad jag behöver och ta en dag i taget. Jag hade inget inplanerat i helgen och igår blev det en tur till Nääs Fabriker på brunch.

Jag skulle egentligen åkt till Stockholm och läst kommunikologi denna veckan men känner att jag får stanna hemma eftersom ryggen inte är 100. Jag är inte på ett ställe där jag kan vara helt närvarande utan behöver kunna dra mig undan. Det funkar ganska bra på jobbet och jag känner att jag har ett team som är förstående. Nu ska jag hoppa in i duschen – det finns en dag att fånga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s