Åh du ljuvliga ryggsäck.

Det fanns en tid i mitt liv då hellre snygg än praktiskt gällde. Den tiden är förbi. Häromdagen införskaffade jag en rygga. Så otroligt mycket bättre för ryggen att fördela vikten jämt istället för att snedbelasta med en axelremsväska. Jag har oftast ganska tung packning med både träningskläder och bärbar dator så det blir ju en del att släpa på.

Ryggen känns faktiskt lite bättre och jag är övertygad om att det är mina dagliga promenader som hjälper till. Sitta är den sämsta ställningen för mig så det blir att jag står när jag jobbar nu. Jag är även ute och promenerar varje dag minst 1 tim samt gör lite stärkande övningar med pilatesbollen.  Jag snittar på ca 17000 steg/dag. Det är jag nöjd med! De senaste 2 dagarna har jag inte tagit några smärtstillande tabletter och klarat mig utan sömntabletter. Jag tror att kroppen är självläkande så det gäller att ge den bra förutsättningar för att läka själv. Nästa vecka ska jag träffa ortopeden som blir ett viktigt möte. Det ser jag fram emot!

'Det fanns en tid då "hellre snygg än praktiskt" gällde. Den tiden är förbi. #mogen #varräddomryggen #diskbråck'

Det blir en lugn lördag. Nu ska vi spela Kalaha och sedan ska jag prova att göra rödbetsbiffar som blir dagens lunch!

1 tanke på “Åh du ljuvliga ryggsäck.

  1. Jag bär alltid ryggsäck, funkar mycket bättre än andra alternativ. Låter som om du håller på att friskna till ordentligt, lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s