Moroccanoil – nykär!

Köpstopp – say no more. Jag har varit hemma sjukskriven ett par dagar och mår inte alls bra. Dock skämmer jag bort mig rejält nu. Häromdagen klippte jag mig och slingade håret. Med mig hem kom dessa underbara produkter från Moroccanoil. 400 kr för schampo och balsam men det var verkligen värt varenda krona. Det är superdrygt och luktar så otroligt fräscht! Dessutom är de fria från silikon, mineralolja, parabener och testar ej på djur. Igår var jag och gjorde ansiktsbehandling på Allékliniken. Om du bor i Göteborg rekommenderar jag verkligen Jessica Rexdahl som är hudterapeut och driver Allékliniken. Hon är helt fantastisk ( jag har provat mååånga ) och hon är så otroligt ödmjuk och duktig. Jag älskar när man möter människor som verkligen är bra på det dom gör! Hon är en sådan person. Dessutom använder hon Exuviance vilket är hudvårdsprodukter som passar mig väldigt bra.

2015/02/img_5141.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s