Min dag.

Idag har jag haft mycket ont i ryggen. Tog mig ut på en promenad i Slottskogen tillsammans med Lukas. Jag ska försöka att köra dagliga promenader som en del i mitt rehab-program. Den 27 februari har jag fått tid för att träffa ortopeden. Känns skönt att ta det ett steg vidare.

2015/02/img_5146.jpg

2015/02/img_5147.jpg

På eftermiddagen kom Therese över på lite mat. Jag grillade lite smörgåsar med mozarella, kalkon och tomat. Till kaffet slängde jag ihop ett par croissanter med nougatfyllning. Så himla enkelt att göra men smarrigt goda! Lukas gillar Therese tokmycket. Jag förstår verkligen att alla älskar henne för hon är DÄR. På riktigt engagerar hon sig, lyssnar och är intresserad av den hon umgås med. Vem gillar inte att få den uppmärksamheten och bekräftelsen. Hon är en otroligt fin vän.

2015/02/img_5145.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s