Acceptans.

Sjukskriven. Jag försöker att återhämta mig, men det är faktiskt lite svårt att ta det lugnt. Ryggen behöver aktivitet, det gör mer ont av att sitta eller ligga för länge. Jag startade dagen med några pilatesövningar och jobbar med kroppen där jag inte tränar rygg eller mage isolerat. Jag märker att det bara gör mer ont då. I början tänkte jag att jag är svag i core och började tokträna rygg och mage. Ingen bra idé! Nu provar jag att träna övningar där jag får koppla på mage och rygg och det känns bättre!

Jag känner mig lite rastlös och ändå har jag bara varit hemma 2 dagar. Jag gillar att jobba, speciellt på SATS där jag får massor av energi från både medlemmar och personal. Jag är så tacksam för att ha ett jobb som är roligt, stimulerande och utmanande. Jag tänker på alla människor som har söndagsångest inför jobbet på måndagen. Det måste vara fruktansvärt!

Fasiken vad det är jobbigt att inte vara fullt frisk. Jag försöker peppa mig och tänka positivt. Att det kunde vara 100 gånger värre. Jag behöver definitivt jobba på min acceptans. Det är bannimej inte helt lätt när kroppen bara gör ont och inte vill. Men acceptans är inte samma sak som att jag behöver tycka om det. Men jag kan ha ett nytt förhållningsätt; att det är så här det är just nu. Att tillåta mig vara i det utan att kämpa emot, oavsett vad jag tycker om det. Jag har höga krav på mig själv och min kropp. Att jobba i en träningsmiljö just nu gör att jag får utmana mina demoner. Jag jämför mig med vad andra klarar av ute på träningsytan. Jag avundas de som löptränar på bandet, eller kör ett intensivt pass i cardioavdelningen. Jag vill också ta ut mig helt – svettas! Det är månader sedan jag körde ett intensivt träningspass! .

Jag behöver acceptera verkligheten som den är. Acceptera mig själv som jag är och jobba utifrån de förutsättningar jag har just nu.

acceptance-quotes18

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s