Stolt, glad och tacksam!

Januari månad lider mot sitt slut. Jag är trött men nöjd. Det har gått väldigt bra resultatmässigt på jobbet, och mitt nätverkande går utmärkt! Jag är teamledare för BNI Avenyn i Göteborg och vårt team vann kategorin ”Årets största BNI team”. Dessutom har jag gått vidare och är en av 7 finalister i ”Årets Affärsnätverkare i Sverige 2014” Det är galet kul! Jag är så stolt, glad och tacksam!

Årets Affärsnätverkare är ett årligt återkommande event där en affärsman/kvinna och entreprenör, som använder nätverkande som viktig metod för att skapa affärer, utses till vinnare. Juryn består av av Ola Lauritzson, Therese Albrechtson, Mia Törnblom, Bicky Chakraborty, Michel Issa och Gunnar Selheden. Vinnaren koras vid ett stort mingelevent i Stockholm den 10 februari 2015 på Berns Salonger. Så otroligt spännande!

Här kan ni läsa mer om eventet och de sju finalisterna.

undefined

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s