In i torktumlaren.

Januari – månaden som är in i en torktumlare! När allt rusar på i 180 och jag knappt hinner andas. Vi har tokmycket att göra på jobbet vilket såklart både ger och tar energi!

Jag har haft ett par fina kvällar och har hunnit få lite återhämtning, lugn och ro. Jag har jobbat till kl 19 så det har inte funnits mycket tid över till fritid, men den lilla tid som funnits innan det är dags att sova har varit mer än tillräckligt. Trots att det är en del saker som är lite stökigt i mitt liv just nu mår jag ändå väldigt bra. Jag känner mig lugn och trygg. Jag litar mycket på magkänslan just nu, vilket lönar sig. Det är när jag går emot mina egna signaler, inte lyssnar in utan bara kör på som det ofta blir lite kaos.

Jag ska inte göra så här den här gången. Denna gången ska jag lyssna på min magkänsla. Den visar sig alltid ha rätt. Intuitionen är min kompass, avkännare och guide i den fysiska världen. Vi har en kultur där ett svar som ”min magkänsla säger mig att” inte duger som förklaring, för det kallas irrationellt. För mig är det mer irrationellt att bara lyssna till mina tankar. När jag är stressad har jag svårare att höra min inre röst. Det är därför så viktigt att hitta lugnet eftersom jag tänker som mest klart när jag är lugn och avslappnad. Jag lyssnar såklart inte bara på min intuition utan låter också förnuftet hjälpa mig att fatta bästa beslutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s