Kommunikologi Basic Level Diplom – check!

Nu har jag genomfört mina 4 första moduler i Kommunikologi och mottagit diplom i Basic Level. Vi har hittills läst 20 dagar och varje modul är 5 heltidsdagar så vi har läst ca 200 timmar. Jag har redan anmält mig till nästa 2 moduler – pedagogik och filter. Nästa modul är redan 4 februari. men i Stockholm. För att bli certifierad kommunikolog läser man minst 9 moduler. Som det känns nu kommer jag att köra hela vägen men är osäker på i vilken takt det blir. Just nu behöver jag landa lite i detta innan jag rusar vidare i modulerna.

Många ställer sig frågande till vad kommunikologi är och förenklat kan man säga att vi lär oss om förändring- och utvecklingsprocesser. Som kommunikolog kan du analysera, evaluera och genomföra förändrings- och utvecklingsarbete i alla branscher och på olika systemnivåer som individ, relation, grupp och organisation. Att läsa kommunikologi är den bästa investering jag gjort! Jag har gått min utbildning via SAFE och vår kursledare Suss Björklund som driver företaget Congruence är bland de bästa lärare jag haft. Tydlig, kompetent, inkännande och otroligt inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s