Sambotjock

Jag har blivit sambotjock :-) Eller sambotjock kan man nog inte säga eftersom jag inte har någon sambo och jag kan knappast skylla min extrakilon på Filip. Skämt åsido så behöver jag tighta till mig lite. Ja, det är faktiskt inte så lite eftersom jag skulle vilja gå ned ca 10 kg. Mitt problem är inte att jag är för inaktiv ( jag snittar på ca 15.000 steg per dag enligt stegmätaren ) utan att jag äter för dåligt. Jag kan ofta gå en hel arbetsdag och slarva med lunchen, sedan när jag kommer hem på kvällen trycker jag i mig mackor. Där har vi boven. Så nu har jag bestämt mig för att dra ner på mackorna och byta ut till nyttigare alternativ. Mitt mål är att tappa 0,5 kg per vecka och det känns som en realistisk plan.

Min plan är att dra ner på kolhydrater som tex pasta, ris, vitt mjöl och socker. Äta mer grönsaker, frukt och protein och hålla blodsockernivån genom att äta regelbundet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s