Back to life

Idag tog jag bort Facebook från mobilen. Jag märker att så fort jag är i paus eller har tråkigt, tar jag fram mobilen. Detta hade varit ett perfekt tillfälle för stillhet, läsa en bok, prata med någon istället. Jag känner att det stjäl min uppmärksamhet, mitt fokus och min närvaro. Jag spenderar tid framför skärmen istället för att göra det jag egentligen tycker är mer värdefullt.

Jag vill inte stänga ner kontot helt eftersom jag har över 800 vänner från hela världen. Det är ett perfekt ställe att hålla kontakten. Men däremot behöver jag inte logga in varje dag för att hålla mig uppdaterad vad som händer.

Hur är dina FB-vanor? Hiss eller diss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s