När det inre möter det yttre

De senaste dagarna har jag funderat mycket över att göra bättre val. Val utifrån vad min själ längtar efter snarare än vad mitt ego vill ha. Vi kan göra så mycket mer medvetna val och skapa ett liv där vi mår så mycket bättre. Vi kan välja vad som kommer in i våra hem, vilken mat vi väljer att äta, människorna vi umgås med, jobbet vi går till, hur vi tänker och vad vi väljer att fokusera på.

Ilska är ett val. Så är även att välja glädje, tacksamhet och stillhet. När du planerar din vecka, bygger din karriär, göra upp semesterplaner. När du väljer vem du bjuder in i ditt liv, hur du reagerar, vad du sänder ut, vart du går, hur du rör dig..

Hur ofta går du på autopilot och hur ofta väljer du medvetet? Vi styrs ofta utifrån, sätter mål utifrån vad Du tror att du vill uppnå. Jag tror inte att det är målen i sig som vi jagar utan känslan vi hoppas få när vi uppnått målet. Jaga vad du vill, men se till att du springer efter rätt saker. Väljer du ett välbetalt arbete för att få en klapp på axeln, bekräftelse från dina vänner, för att du känner dig värdefull kanske det finns andra sätt att känna sig älskad?

choices

Vad jag längtar efter.

Jag längtar efter att vara mer kreativ – skriva och måla, vara crazy in love, finnas till för Lukas, ge kärlek, känna frihet, vara ensam, meditera, inspirera andra, besöka Indien igen, bo i ett hem med vacker inredning, ha massa pengar och dela med mig, ha ett inspirerande arbete, resa mer, vila, vara i stillhet, rörelse.

Varför önskar jag detta?

För att må bra så klart. I slutändan handlar alla önskningar om en enda sak: att må bra. Så i fortsättningen ska jag sätta mål utifrån hur jag vill må och vad som faktiskt tjänar detta syftet. På ett äkta sätt. Allt handlar om en känsla, hur jag vill känna mig när jag vaknar, under dagen, när jag avslutar dagen.

Jag vill känna mig:

Inspirerad ♥ Energisk ♥ I kontakt ♥ Fri ♥ I sanning ♥ Levande ♥ Autentisk ♥ Äventyrlig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s