2015 – Rutiner för en bättre vardag.

I år har det bara ett syfte för mig och det är att må bättre. I år ska jag göra det lite annorlunda och addera saker som framförallt får mig att må bra. Mål utifrån vad min själ längtar efter. Mål som jag längtar efter, snarare än vad andra förväntar sig av mig.

Vad gör mig glad och ger mig energi?
Istället för att fokusera på saker som jag vill förändra, funderar jag på vad jag älskar att göra. Vad skulle jag verkligen vilja göra 2015? Vad vill jag se? Vem vill jag vara och med vem vill jag vara?

Skapa en vinnande garderob.
Inget mer stress kring vad jag ska ha på mig. Jag har rensat i garderoben och dress with less funkar alldeles utmärkt!

Addera eller utöka något
Vad har jag redan idag i mitt liv som jag är tacksam över? Som ger mig energi? Kan jag föra in mer av detta för att må ännu bättre?

Starta en morgonrutin.
Jag ska skapa lite tid för mig själv på morgonen. Även om det bara är 5 minuter kommer jag få en skönare start på dagen. Genom att få en liten stund för mig själv först får jag ett bättre flow och kan också ge mer till andra resten av dagen.

Rensa i röran
Detta har jag redan påbörjat men jag vill även ta tag och rensa i källaren. Där är en big mess!

Äta mer vegetariskt
Jag vill äta mer vegetariskt och prova nya maträtter.

Bara vara.
Istället för att addera fler mål ska jag också vila i allt jag redan faktiskt uppnått. Vad kan jag istället ta bort för att skapa mer tid för mig själv i rummet för att bara vara.

Vad har du för nyårslöften inför året 2015?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s