Men hello my friend! Welcome back.

Jag har provat lite olika hudprodukter men i slutändan återkommer jag alltid till Exuviance. Jag har provat ekologiska produkter, närproducerat, olja, tvål, produkter för känslig hy, billigare, dyrare mm. Exuviance är inte helt gratis men det är de enda produkterna som min hud inte reagerar på, dvs blossar. Jag har solskadad, känslig hy och reagerar på luft och temperaturskillnader. Mina produkter har varit slut länge och eftersom jag haft köpstopp har jag inväntat ett tillräckligt bra erbjudande. Under tiden har jag använt andra produkter men aldrig blivit lika nöjd.

Idag kom det ett bra erbjudande från Effortless Skin, så då slog jag till! 20 % rabatt och fraktfritt – endast idag. Det känns som en bra deal! Man ska inte vara dumsnål, som i mitt fall provade jag andra produkter som också kostade en hel del men jag var inte alls lika nöjd.  Det är ju helidiotiskt att köpa produkter som du ändå i slutändan inte kommer använda – det är att slänga pengarna i sjön!

Exuviance Sensitive Skincare Offer

Hur går det med mitt ”köpstopp” förresten? Det är december månad och jag tycker att det har gått ganska så bra. September var min bästa ”snålmånad” helt klart men jag har också förändrat mycket. Jag bestämde mig för att prova under ett halvår, men jag ska absolut fortsätta. Jag har i stort sett dragit in på alla onödiga utgifter. Det jag har lagt pengar på är framförallt utbildning eftersom jag bestämde mig för att läsa kommunikologi. Dock ser jag detta som en investering i mig själv för kunskap som omvandlas till kompetens är aldrig bortkastade pengar. Ett steg närmare mitt drömliv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s