Juldagen

Juldagen – dagen efter julafton. Det brukar vara en stilla dag på året. I flera år hade vi som tradition att gå och titta på Årets Disneyfilm, det var väldigt mysigt! Lukas kommer till mig senare men just nu går jag bara hemma och skruttar i min morgonrock. Jag har knappt lämnat sängen ännu. Skönt! Jag är fortfarande inte helt bra efter maginfluensan.

Lukas är helt underbar och gör mig alltid glad. Häromdagen när jag ligger hukad över hinken och gnyr ”åh Gud” så säger Lukas ”Mamma, jag tror faktiskt inte han kan hjälpa dig nu” Även i de värsta stunder får han mig att le. Mitt liv vore så tråkigt utan honom!

Jag ska ta ett par dagar och samla ny kraft. Sätta en plan för 2015. Januari månad är årets viktigaste och roligaste månad i vår bransch så det gäller att ladda batterierna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s