Så kom då snön till slut…

Julafton idag. Jag vaknade redan klockan 04:30 av att Lukas var uppe och tassade.. Efter lite övertalning fick jag honom att lägga sig igen för det kändes lite tidigt att gå upp då. Mycket pirr i en 10-årings kropp i väntan på tomten såklart.

Vi startade dagen med julfrukost och paketöppning. Sedan kom Stefan och hämtade oss vid 12-tiden för att skjutsa mig till mamma medan de åkte vidare till Lukas farmor. Idag var första julen som jag inte skulle vara med Lukas. Det blev lite känslosamt och när jag kommit hem till mamma kunde jag inte hålla inne tårarna. Det har ändå gått bra och mamma hade fixat det så mysigt med massa god mat och julklappsutdelning.

Eftersom jag varit magsjuk var jag lite sliten och jag kunde tyvärr inte äta så mycket innan jag var proppmätt. När klockan var 20:00 var jag jättetrött så de skjutsade hem mig och jag bäddade ner mig med en må-bra-film.

En stillsam jul. Dessutom kom årets första snö i Göteborg! Imorgon kommer Lukas igen och vi ska hem till Filip och umgås med familjen. Det blir mysigt.

IMG_4859.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s