Ho! Ho! Where is the Christmas feeling?

18 december och 6 dagar kvar till julafton. I år är jag sen med julen och jag tror det beror på att Lukas ska vara hos sin pappa i år. Det känns väldigt jobbigt för mig, då detta är första julen någonsin utan honom. Vi har firat 9 härliga julafton tillsammans! Men det är klart att han ska vara med sin pappa på julafton också men jag blir lite ego i detta. Helt ärligt känns julen ganska så trist att fira utan den jag älskar allra mest. Jag får tänka att det bara är en dag i kalendern och att jag sedan får vara tillsammans med honom igen den 25 december.

Det är märkligt hur ett datum kan påverka så mycket. Jag tror att det är för att det är så mycket förväntningar kring julen. Familjens högtid, då man ska vara tillsammans med nära och kära. Imorgon ska jag handla gran och lite julklappar. Kanske julkänslan då infinner sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s