3 härliga möten

Förändringens vindar blåser och jag har idag haft flera energiska och spännande möten inför framtiden.

1. Vi hade ett riktigt bra jobbmöte idag där vi verkligen var i kontakt med varandra. Härligt!

2. Jag hade ett intressant möte med en annan bransch och vi får se var det landar framöver. Det är kul att lära känna nya verksamheter och se hur de tänker kring service och ledarskap. Här finns mycket för mig att lära och jag tror att vi skulle kunna ha ett grymt samarbete där jag även kan bidra med mycket.

3. Jag träffade en fin vän på kvällen och fikade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s