Den finaste julklappen ger jag mig själv

Den sista tiden har jag funderat mycket. På jobb, relationer och livet i allmänhet. Jag kommer ge mig själv en väldigt fin julklapp i år. Förändring.

Förändring är både läskigt och spännande på samma gång. Men fortsätter man göra som man alltid gjort, kommer man också få samma resultat som man alltid fått. Jag tror verkligen att allt är möjligt så varför nöja sig med mindre än det absolut bästa. Det bästa för mig är nödvändigtvis inte det bästa för andra. Det är här det kan bli en krock.

Om du inte kan förändra ramen behöver du kanske ändra ramen eller tom byta ut ramen. Om din ambition och syfte tex är att må bra, befinner du dig en ram där du har förutsättningar till att må bra?
Om receptet är värdelöst spelar det ingen roll hur skicklig du är som kock.

Frågan är inte ”Vad jag vill ha?” eller ”Vad är mina mål?” utan snarare ”Vad tycker jag är spännande?”

Det vi fruktar mest är också det vi allra mest behöver göra. Någon har sagt att en människas framgång i livet kan mätas med hur många obekväma samtal hon eller han är beredd på att ha. Jag har därför bestämt mig för att göra en sak jag är rädd för varje dag.

Jag kommer skaffa mig ett grymt 2015!

2 tankar på “Den finaste julklappen ger jag mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s