Den jag älskar mest av allt.

Imorgon fyller Lukas 10 år och han går på helspänn här hemma. Han har varit hemma från skolan idag pga halsont och jag känner mig inte helt 100 själv. Jag var tvungen att gå och lägga mig en stund och vila pga halsont. Känns som taggtråd i halsen :-(

Han kommer bli överlycklig imorgon för han kommer att få ett Playstation 4. Han har länge önskat sig det men det är väldigt mycket pengar för en present men nu blir det present och julklapp tillsammans. Jag vill gärna ge honom det. Lukas har varit helt underbar när jag haft problem med ryggen och hjälpt mig att städa, tvätta, slänga sopor, handla mm. Jag är därför väldigt glad att jag kan ge honom detta imorgon, ska bli kul att se hans min då jag sagt att han inte kommer få det eftersom det är för mycket pengar… Surprise älskling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s