Vara här och nu

Det som jag har mest svårt för är att vara här och nu. Jag är alltid på väg. Både fysiskt men även i det mentala rummet.
2014 närmar sig slutet, bara en månad kvar innan nyår! Otroligt.

2015 behöver jag bättre balans. Jag vill ha mer tid för Lukas och familjen. Vara närvarande. Jag vill ha bättre balans mellan jobb/fritid. Jag lägger många av mina kvällar på att jobba hemifrån. Det finns inte en kväll som jag inte hamnar med datorn ett par timmar. Jag älskar ju mitt jobb men jag har en förmåga att inte kunna släppa jobbet när jag kommer hem. Jag går runt med tankar, idéer och planer som jag vill förverkliga. Det är på gott och ont.

Jag är medveten om mitt beteende därför tar jag paus när det är läge, för att samla ny kraft och energi. Idag är en sådan dag. Visst är det 1:a advent och jag vill pyssla med att få upp lite adventsstjärnor men annars ska jag ta det soft. Mindre Human Doing. Mer Human Being.

IMG_3927.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s