Mitt bästa Jag.

Inspirerad efter veckans utbildning i Kommunikologi har jag nu tittat både på Niklas Modig ”Lean on yourself” och Kjell Enhager ”Jag AB”.

Det är ju helt logiskt att man kan planera för en bra vecka och det är precis vad jag gjort ikväll. Nu har jag haft möte med Dr Diet, Dr Movement, Dr Quiet och Dr Happiness och satt en plan för hur mina kommande 2 veckor ska se ut för att jag ska ha förutsättning att vara mitt bästa jag. En sådan vecka innehåller promenader, ryggövningar, tillräckligt med sömn, bra mat, umgänge med nära och kära samt neuromotorisk stimulering i form av långsamma rörelser.

Denna helgen har jag haft behov av att vara ensam för att kunna hämta energi. Jag har blivit bättre på att vara i kontakt med mina behov och det gör en stor skillnad.

Att vara Här och Nu.
Jag har bara ett liv och den gången är nu. Jag vill förvalta det på ett bättre sätt än jag gör idag.

Jag vill följa min intention.
Det jag fokuser på får jag mer av. Min intention är att ”Må bra” och vara ”kärleksfull mot andra”. Att vara medveten om min intention hjälper mig att hålla mig på rätt stig i livet.

Acceptera mina hinder.
Det finns ett stort utrymme mellan att lyckas och misslyckas. Jag accepterar mina motgångar och håller fokus på vad jag vill åstadkomma och lär mig något av det.

Jag har alla resurser inom mig.
Jag har all kraft inom mig som jag behöver för en förändring.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s