The voice of the soul knows better than the mind.

Jag älskar mina dagar på Kommunikologiutbildningen. Jag har nu påbörjat modul 2 och jag är så tacksam för att jag valde att gå denna utbildning. Vår lärare Suss är så klok och ger så mycket insikter. Det är häftigt och läskigt på samma gång. Jag känner efter. Våga vara istället för att göra. Försöker gå dit hjärtat leder mig. Jag behöver mer flexibilitet. Mer frihet.

Torktumlaren inombords tumlar. Jag är känslig. Själen viskar. Jag är på djupt vatten i mig själv. En del tankar och känslor har funnits där länge. Nya insikter kommer till mig. Jag står inför ett svårt val. Vart ska min själ ta mig? Just nu är jag villrådig och har svårt att stilla kaoset inombords.

Det finns en längtan. Som en uppmaning. Vanligtvis välkomnar jag förändringar men inte denna gång. En längtan som tränger sig på. Ett förnuft som ger vika. Jag är i inkongruens, jag vill inte låta det praktiska hindra det själsliga. Jag försöker hitta tillit. Lita till processen. The voice of the soul knows better than the mind.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s