Någon som rör vid själen

Vissa människor har en förmåga att lämna avtryck. Det finns en sådan person i mitt liv. Efter våra möten går jag alltid därifrån väldigt berörd.
Det är få personer som har den förmågan på mig. Jag är väldigt öppen och social, har ett stort nätverk med människor jag gärna hjälper och får hjälp av. Men det är bara ett fåtal jag skulle välja att ringa mitt i natten vid kris. Därför är det extra fint att ha en sådan speciell vän. Det är något fint att vara i stark kontakt med en annan människa. Få stilla mina tankar och bara vara i nuet. Jag har en tendens att vara i dåtid eller framtid i mina tankar. Tillsammans med denna person finns bara ett NU. Det är vilsamt för själen.

IMG_4580.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s