Kristina från Duvemåla

Vaknade upp imorse med tokförkylning och feber. Inte rätt dag att vara sjuk på med tanke på att jag idag skulle få min överraskningsdag tillsammans med Marita och Helena. Vi började dagen på Göteborgs Wok! Mums så gott och fräscht! När vi var proppmätta gick vi vidare mot Operan och när jag förstod att vi skulle se Kristina från Duvemåla brast det inom mig. Wow! Vilken fantastisk present. Kan inte tänka mig en bättre födelsedagspresent – jag har velat se den så länge. Den var precis så pampig som jag föreställt mig och inte ett öga var torrt innan kvällen var över.

Med tanke på ryggen var det inte alldeles lätt att sitta still i 4 timmar men jag kunde stå upp titt som tätt vilket underlättade litegrann. Imorgon ska jag börja med mina rehabövningar. Morgon & kväll i 14 dagar för att se vad det ger för effekt. Saknar verkligen träningen något otroligt mycket!

Nu ska jag runda av kvällen genom att sätta på Utvandrarna och se filmen. Musiken kommer gå varm de närmsta veckorna framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s