Ledig söndag!

Vaknat och känner mig utvilad. Jag har ledig söndag, det var ett tag sedan eftersom jag varit på utbildning de senaste helgerna. Idag ska jag rensa och städa hemma. Inte så sexigt men det behövs! Tvättkorgen är överfull eftersom jag haft svårt att sköta hushållssysslorna med ryggont.
Men innan jag tar tag i alla tråkiga ”måsten” ska jag först till Hagabadet och lyssna på en föreläsning angående yoga/anatomi – ska bli intressant! Efteråt ska jag softa lite i SPA-avdelningen och njuta av värmen från bastun. Skönt!

Kärleken är kvar i Borås men kommer nog hem sen lunch så det blir perfekt! Vi ska försöka ta oss ut på en promenad. Det ska vara bra att röra kroppen med promenader men jag tycker bara att det gjort mer ont de dagar jag provat. Jag får prova igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s