Experiment: Minska på Facebook dag 25

Det har nu gått 25 dagar och jag har verkligen minskat på FB och har inte gjort ett enda inlägg under denna tid. Men jag skulle ljuga om jag sade att jag inte saknade det. Jag gillar ju att skriva så ett liv utan FB känns helt enkelt liite tråkigare ;-) Herregud, jag inser hur patetiskt det låter men det är den bittra sanningen. Det har varit en intressant utmaning för jag lär mig saker om mig själv. Är det svårt för att jag verkligen saknar det eller är det svårt för att jag har ett förbud? I dagsläget vet jag faktiskt inte men jag tänker i alla fall inte prova med ytterligare en FB-fri månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s