Att komma ikapp.

Jag har inte skrivit på länge och det beror på att jag haft mycket att komma ikapp. Både med det som händer utanför mig men också det som händer inom mig. Dessutom har jag fortfarande tokont i ryggen och har varit på 2 osteopatbehandlingar nu. Han är lite osäker men det kan vara diskbrock eftersom smärtan inte försvinner och jag har en del liknande symptom. Jag ska göra en ny behandling nästa vecka.

Idag är jag bara hemma ensam och softar. Det känns som om det var väldigt läänge sedan. Jag är barnfri och Filip är med killarna på herrmiddag. Precis vad jag behövde nu! Tess har varit här och vi har myst med film och tryckt i oss en massa socker och fett :-)  Skönt att få komma ikapp med mig själv. Min kropp och mina känslor.

Att ha ont i ryggen tär på mig mentalt. Jag saknar träningen och min rörlighet. Det är otroligt jobbigt att vara så beroende av andra hela tiden. Å andra sidan så är detta en droppe i havet mot hur man kan ha det. Det finns ju tex människor som lever med smärta konstant och inte klarar ett normalt liv utan att ta smärtstillande tabletter. Det måste ju vara fruktansvärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s