Kommunikologi modul 1

Jag har precis avslutat min utbildning till certifierad KBT coach. Känns underbart! Det har varit en jättebra utbildning och vår lärare Kjell är heelt underbar. Snacka om att följa sin dröm!

Idag påbörjar jag ett nytt kapitel genom att läsa kommunikologi. Jag har anmält mig till alla 4 moduler för att få basic level, sedan får vi se om jag kommer gå vidare. Första modulen är onsdag till söndag denna veckan och jag tycker redan att första dagen gett mig jättemycket! Suss på SAFE är otroligt duktig på att undervisa – pedagogisk och inspirerande!

Jag älskar verkligen mitt jobb men jag vill kunna sätta min egen ram. Jag vill själv påverka när jag vill jobba mer respektive mindre beroende på hur min övriga livssituation ser ut. Det är ganska svårt att göra idag, i rollen som chef. Drömmen hade varit att jobba kvar på SATS men i mindre skala samtidigt som jag driver mitt egna företag. Vi får se vad som händer framöver! Jag har ingen panik över att förändra något nu utan när jag är redo så kommer jag känna det.

IMG_4463.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s