En semesterdag mitt i veckan.

Egentligen skulle jag varit på utbildning i veckan men jag avslutar sista modulen på KBTutbildningen fredag-söndag istället. Då det blev ändrade planer och jag redan hade ansökt om semester blev det således en ledig dag mitt i veckan! Vilken lyx. Det är en speciell känsla att vara ledig så där mitt i veckan när alla andra jobbar. Jag startade dagen med en grön smoothie, färska bär och sedan ett PT-pass. Snart kommer Tess hem till mig och jag har förberett en fräsch lunch till oss. Efter lunchen ska vi ta oss till Hagabadet och träna yoga och använda SPA-avdelningen. Blir en skön heldag tillsammans!

Jag har ett bra flow både med träningen och kosten just nu. Jag har dragit ned mycket på kött, bröd, pasta mm som gör att jag känner mig kass i magen. Försöker äta mycket mer vegetariskt och rawfood, det är jättegott och jag känner mig piggare. De senaste månaderna har jag snittat på 4 träningspass i veckan – det är jag supernöjd med. Jag kör PT tillsammans med Christel 3 gånger i veckan: måndag, onsdag och fredag och så blir det ett extra bonuspass i veckan. Oftast blir det konditionsträning på löparbandet eller min nyfunna kärlek yoga. Denna veckan blir lite annorlunda eftersom jag ska iväg på utbildning i helgen men hinner få in ett par pass ändå :-)

2 tankar på “En semesterdag mitt i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s