Ordningsam Oktober – dag 5

Även om jag haft otroligt mycket på agendan sista dagarna har jag fått mycket gjort och rensat en hel del!
Jag är helt klar med alla garderober och har skänkt bort massor av kläder, skor och väskor. Jag har även rensat ut sommarkläder som ska ner till källaren.

Jag har påbörjat rensningen bland mina pysselsaker och skänkte bort en påse med garn. När kommer jag använda det liksom? Facebook är ju fantastiskt här eftersom det blir så lätt att skänka bort – alla blir ju så himla glada och det är ju mycket bättre att glädja någon annan än att det ligger och ”skräpar” hemma hos mig. Nej ut med alla prylar som jag inte har någon användning för!

Idag är det söndag och planerna för dagen är att komma ut i naturen, träna varm yoga, rensa ut lite prylar hemma och ikväll bjuda min 70-åriga granne Hans på middag samt ett parti Uno! Lukas tycker om Hans och att spela Uno så det blir en härlig avslutning på veckan!

Nästa vecka har jag semester i 3 dagar då jag egentligen skulle på utbildning men jag påbörjar den först på fredag istället. Dags för den sista modulen på min KBT-utbildning! Då har vi plöjt igenom 100 Tim! Sedan är det bara coachingpraktiken kvar för att få min certifiering till KBT-terapeut. Jag har påbörjat detta redan så första steget är taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s