Experiment: Minska användandet på Facebook i 30 dagar

Under oktober månad ska jag dra ner på Facebook och inte göra någon statusuppdatering på min FB-sida. Jag är annars väldigt aktiv på FB men vill se om det är någon skillnad att inte vara så aktiv. Konsekvensen blir ju även att jag ”matar mig med mindre skit” för om jag ser krasst på det så är det få statusar som är upplyftande.
Jag har därför tagit bort FB från mobilen eftersom jag ofta går in där och kikar när jag inte har något att göra, tex väntar på bussen eller annat. Går säkert en hel del av min tid till denna ”ovana”.

Vi är ju redan inne på 5 oktober och första dagarna var lite svårt men nu går det redan bättre! Snacka om dålig vana. Ska bli intressant att se hur ofta jag valt att logga in på datorn för att läsa andras uppdateringar. Jag återkommer med en rapport.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s