In heaven.

Igår var vi på SATS Awards på Park Avenue och fortsatte sedan festen på Park Lane efteråt. Jättetrevligt!
Idag startade jag dagen med ett yogapass för nybörjare och det var verkligen helt magiskt! Instruktören var varm, inkännande och jätteduktig. Kändes som om jag var i himlen en stund. Jag njöt i 60 minuter och klassen bestod av kroppsscanning, andning och att släppa blockeringar. Så otroligt skönt! Efteråt laddade jag på ytterligare med lite fräsch mat och ett varmt bad. Nu ska jag ta mig ut till Slottskogen med Filip och kidsen och njuta av det vackra oktobervädret!

IMG_4393.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s