Kickar igång oktober månad med att rensa

Jag älskar verkligen att rensa! Ny månad som blir Ordningsam Oktober. Min lägenhet är på 150 kvm så det är otroligt lätt att samla på sig saker även om jag försöker att leva stilrent och bara ha saker jag verkligen tycker om. Först ut denna månaden var en rensning i garderoben. Jag satte ut en annons på FB under ”Bortskänkes” och någon annan blev lycklig ägare till ett par boots, ett par converse och ett par Nike-skor. Dessutom hade jag 3 kavajer, en balklänning och massa andra kläder som jag gav bort. Allt var i jättefint skick men jag använder ju inte plaggen så nu åkte det ut! Det blev mycket luftigare i min garderob. Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s