Slutspurt på september

OK. Jag erkänner. I förrgår kom lönen och jag märker att jag har lite tankar kvar kring att shoppa kring lön. Nuförtiden har jag ju alltid kvar pengar i slutet av månaden men ändå så rycker shoppingnerven lite extra den 25:e.

Så vad hände? Jag har länge velat ha en mandolin som skär och hackar grönsaker eftersom det sparar så mycket tid och är perfekt för mina lunchlådor. Egentligen ville jag ha en som kostar runt 500 kr men jag kompromissade och köpte en för 299 kr istället för att snåla. Detta blev en dyr läxa eftersom jag inte alls tyckte denna var lika bra. Nu kommer det bli ännu en pryl som ligger oanvänd i köket :-( 300 kr bortkastade i sjön eftersom den åker ut och jag kommer köpa den andra istället. Ibland bedrar snålheten visheten. Ska aldrig mer kompromissa utan köpa det jag vill ha direkt nästa gång istället.

Jag gick också till bokaffären (älskar böcker) och tittade på kokböcker inom rawfood. MEN valde att inte köpa någon. Det finns ju hur mycket information som helst på internet!

Så mitt totala köpstopp gick ju åt skogen kan man säga. Men jag blickar framåt. Tar nya tag och samlar energi inför oktober. Jag har kommit såå långt på min ekonomiska resa hittills och jag väljer att fokusera på det istället för att se det som ett misslyckande. Amorterat 10.000 kr denna månaden och sparat över 14.000 kr. Allt in i fondsparande. Jag är faktiskt nöjd.

IMG_4342.JPG

1 tanke på “Slutspurt på september

  1. Hej byt din mandolin ,du säger som det är motsvarade inte de krav man kräver av produkten . Du har rätt till det och det är köparen som ställer kraven vad som kan förväntas av produkten Ok att det finna dyrare som skär bättre och man enligt dig kan förvänta sig att den inte skär bra prg av priset Feltänk i positiv bemärkelse byt byt , då blir det klokmånad lycka till H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s