Plötsligt händer det.

Det var 22 år sedan jag betalade för träning. I 22 år (herregud, det är ju inte klokt ) har jag mer eller mindre arbetat med friskvård och under denna tid har jag aldrig betalt för träning eftersom jag tränat gratis på min arbetsplats. Regelbunden meditation har fått mig att vara mer här och nu och jag inser att det blir väldigt lite av just den varan när jag tränar på min arbetsplats. Jag hittar lampor som är trasiga, hörnen som är smutsiga, papperskorgar som behöver bytas etc. För mig är träningen ett sätt att komma i kontakt med mig själv och få en liten stund av egentid men jag lyckas inte riktigt med det eftersom jag konstant tänker på jobbgrejer när jag tränar.

Jag kommer självklart fortsätta träna med min PT på SATS men jag har även bestämt mig för att bli medlem på ett annat träningscenter. Jag visste inte riktigt vilket ställe jag skulle välja men tillslut blev det Hagabadet eftersom de har många yogaklasser och en SPA-avdelning. Känns ju helknäppt att betala för min träning och dessutom gynna en annan kollega i branschen men det är faktiskt vad jag behöver nu. Det blir mycket pengar på ett år men jag ser det som en investering i mig själv. Jag lägger hellre pengar på friskvård än något annat. Jag behöver miljöombyte och det ska bli så underbart! På tisdag ska jag prova kundaliniyoga :-)

Helgen har varit underbar med så otrolig skönt väder! I fredags var vi hemma hos Filips föräldrar i Brämhult på kräftskiva. Igår var vi ute i skogen hela dagen och grillade korv och idag har jag varit en stund i trägården innan jag stack och jobbade ett par timmar. Så underbart med trädgård med egna äpplen, morötter och purjolök. Ekologiskt och närodlat :-)

IMG_4311.JPG

Söndagar lagar jag alltid mat och förbereder inför veckan. Fyller lådor med grönsaker och olika proteinkällor så blir det superenkelt att slänga ihop nyttiga lunch och middagar. Att äta bra är inte särskilt svårt men det krävs lite planering.

IMG_4317.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s