Strategier för framgång

Oavsett vad du vill lyckas med så behöver du en strategi för att underlätta vägen mot framgång. Det kan vara det lilla som det stora. I mitt fall så har Lukas kung-fu träning på måndagar och onsdagar vilket gör att de dagarna är lite tighta. Min strategi för att göra dessa dagar lite trevligare, är att jag redan på söndag förbereder middagen så att vi kan äta gott och nyttigt utan att det tar lång tid i köket. En bra måltid behöver 3 komponenter enligt mig.

Grönsaker:
I kylen har jag alltid färdiga lådor med sallad, tomat, bönor, gurka, morot, paprika mm.

Kolhydrater:
Jag har även alltid en låda med kokt pasta, ris eller bulgur.

Protein:
Färdigstekt kyckling, lax eller nötfärs.

Genom att ha detta ”system” behöver jag aldrig känna mig stressad. Vi får i oss god och nyttig mat varje dag. Dessutom sparar det massa pengar för du behöver inte trycka i dig snabbmat ute pga dålig planering.

Denna lunch tog mig 2 minuter att slänga ihop idag eftersom jag hade lådor med färdiga ingredienser. Bara att komponera ihop en måltid! IMG_4288.JPG
Vad har du för strategier för att lyckas i det lilla som det stora?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s