Experiment: Meditera dag 8

Jag har nu mediterat regelbundet i 7 dagar. Vissa dagar har jag mediterat två gånger om dagen; morgon och kväll. Den effekt som jag känner av hittills är att jag snabbare kommer i kontakt med mig själv, jag hittar min andning och har lättare att stänga av andra tankar och slappna av.

Jag ska definitivt fortsätta eftersom det är ett väldigt skönt sätt att runda av dagen. Meditationen hjälper mig också att känna efter vad kroppen behöver. Sista tiden har jag varit dålig på att ta hand om mig själv och nu säger kroppen ifrån. Jag har haft spänningshuvudvärk samt ont i nacke och axlar. Jag har ätit mycket oregelbundet och tryckt i mig mackor istället för att planera mina måltider. Det är inget som jag mår bra av och det är dags för en förändring. Tidigare har jag tränat med min PT 2 gånger/veckan men jag har nu ökat upp det till 3 ggr: måndag, onsdag och fredag. Regelbunden träning får mig att må så mycket bättre på alla plan. Träning för kropp och själ är underbart!
IMG_3147.JPG

2 tankar på “Experiment: Meditera dag 8

    • Hej! Jag är övertygad om att meditation skulle kunna hjälpa dig om dina spänningar beror på stress. Det är enkelt att börja! Vill du ha lite tips och hjälp rekommenderar jag dig att ladda ner en app på din mobil. Det finns massor av bra appar – bara att söka på meditation! Jag känner redan att det gör en skillnad för mig i vardagen och jag kan även somna lättare på kvällen! För mig är det ett grymt verktyg! Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s