Högkänslig.

Jag är en högkänslig person (HSP) och då är man både stark och skör. Jag är otroligt effektiv, driven, engagerad och produktiv de dagarna som är bra dagar. Men ibland så får jag en dag då jag känner mig liten, svag och skör. Det är som om jag får en förkylning i sinnet. De dagarna behöver jag mer vila, omsorg och återhämtning.
Idag är det en sådan dag för mig.

2 tankar på “Högkänslig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s