Experiment: Meditera dag 1

Igår var det då dags för att starta experimentet att meditera minst 20 minuter i 30 dagar. Jag hade först planerat att göra en tyst egen meditation på meditationspall men eftersom det aldrig blev ett bra läge under dagen valde jag istället att göra en guidad meditation innan läggdags. Det finns massor av bra meditationsappar som verktyg att ladda ner på telefonen. Jag hittade en underbart skön guidad meditation på 30 minuter. Nackdelen med att använda telefonen är att du kan blir störd av SMS eller ett samtal under pågående meditation vilket är mindre bra. Detta hände mig :-( När jag var som mest avslappnad och i djup meditation plingade telefonen till med ett SMS. Det var en akut jobbgrej så jag fick tyvärr avbryta meditationen med lite jobb men sedan startade jag om meditationen och körde rond 2 innan jag somnade. Jag kan ju ha lite svårt att somna på kvällarna och jag hoppas att regelbunden meditation kan hjälpa mig att komma ner i varv lättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s