Sköna söndagar

Jag älskar söndagar. Idag har vi varit ute i skogen och plockat en massa svamp. Jag är inte så kunnig på olika svampsorter, ja förutom kantarell, trattkantareller, karljohan och flugsvamp som är lätta att känna igen:-) Det blev inga kantareller idag men en massa smörsopp som är en god matsvamp.

Photo: Ute i skogen och plockat svamp. Skryt ni med era kantareller #flugsvampärocksåfina

Jag har även plockat lite i trädgården. Mina morötter lär inte bli godkända i EU men goda är de ändå! Hi! Hi! Visst är de söta? Jag tycker att den högra ser ut som en liten elefant med snabel och betar.

Photo: Jag tror inte mina morötter är EU-godkända. Men goda #närodlat #ekologiskt #superjord #intesomallaandra

På kvällen bakade jag lite bröd, det blev stekpannebrödet igen eftersom det är så otroligt lättbakat och Lukas tycker om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s