Ett experiment varje månad.

Jag läser lite olika bloggar och en som jag följer är Lyckliga Fiskaren. Där kommer han utmana sig själv i 30 dagar på olika experiment. Jag tycker den idén är super och jag kommer att ”sno” den rakt av.

Varje månad kommer jag därför att starta ett nytt experiment under 30 dagar. Jag tycker det är jättekul med olika utmaningar, gå utanför min trygghetzon, prova nya förhållningssätt i livet och skapa nya vanor.

Experiment 1. Meditera 20 minuter varje dag.

Syfte: Jag vill träna på att vara mer här-och-nu. Att bli mer medveten och komma ner i varv från dagens puls. Jag kommer att sitta i tystnad och använda mig av en meditationspall. Meditationen kan ske antingen på morgonen eller kvällen och jag kommer rapportera löpande hur det kommer gå för mig. Jag är nyfiken på om regelbunden meditation kommer att göra någon skillnad i min vardag.

1 tanke på “Ett experiment varje månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s