I have PMS. Be afraid. Be very afraid.

Skämt åsido. Igår kände jag mig trött, ledsen och irriterad. Jaha, då var det dags igen. En gång i månaden dippar mitt humör rejält och orsaken är PMS. Det är alltid då som det blir tjafs med mannen, tålamodet till sonen sjunker och jag drabbas av gråtattacker för minsta lilla. Jag har ett större behov av att dra mig undan och vara ifred.

Varje månad mitt humör, härskar, söndrar och förgör

Idag har jag varit och tränat triggerpoint. Man kan beskriva det som 30 minuters självmassage där redskapen är en rulle och en boll som du stimulerar kroppen med. Underbart! Det blir som en liten minimeditation också och jag känner mig genast på lite bättre humör. Träning och att få lite blodgenomströmning är som balsam för själen när humöret dippar.

Lukas ska snart iväg på barnkalas. Jag tänkte passa på att röja hemma lite innan familjen samlas igen inför kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s