Liten blir större.

Efter ett långt härligt sommarlov började Lukas idag 4:e klass. Min lille kille har lämnat lågstadiet bakom sig och börjar nu ett nytt äventyr på mellanstadiet. Jag kommer själv ihåg känslan av att bli lite större. Ny lärare, nytt klassrum och nya klasskamrater.

Det är mycket som ändras framöver eftersom Lukas inte ska fortsätta gå på fritids kommer han nu gå hem direkt efter skolan. Jag har styrt mina arbetstider så att jag är hemma tidigare de dagar jag har honom. Härligt! Jag ser fram emot en härlig höst. Den sista tiden har han varit hemma längre stunder själv, åkt ensam till och från skola etc. 10 år redan!? Tiden har bara rusat iväg. Liten blir större.

Idag provade Lukas även på Kung Fu Wing Chung för första gången och träningen ligger 2 gånger i veckan framöver. Jag håller tummarna för att han kommer att tycka det är roligt så att han får upp intresset för träning. Snart kan vi börja träna tillsammans på SATS :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s