Update köpstopp

Veckan har fungerat mycket bra och inget onödigt har handlats. Igår var jag på SATS ledardag och på kvällen var det party. Hade jag varit kvar i mitt gamla beteendemönster hade jag vanligvis köpt en ny outfit för kvällen (trots att jag har hur mycket kläder som helst i garderoben) samt spenderat någon tusenlapp i baren. Eftersom SATS bjöd på mat och dryck igår så spenderade jag inte en krona i baren så det blev en väldigt billig kväll för min del.

Det här med att alltid handla nytt inför en fest är ett märkligt beteende jag haft tidigare. Jag hade på mig ett par svarta jeans, en topp och ett par högklackade skor. Jag har kopplat ihop nya inköp med att jag velat känna mig snygg. Idag kan jag känna mig snygg även om jag inte har shoppat något nytt plagg. Jag är bra precis som jag är även i ett par gamla jeans.

Jag har även betalt in för min fest vilket känns skönt! Bara 2 veckor kvar nu – längtar!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s